Γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Νομίων Μονεμβασίας

Το γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Νομίων Μονεμβασίας αποτελεί ένα σύγχρονο και άρτιο χώρο άθλησης για την τοπική κοινωνία. Στο γήπεδο έχει γίνει προμήθεια και εγκατάσταση ελαστικοσυνθετικού χλοοτάπητα, μεταλλικής κερκίδας, ηλεκτροφωτισμός και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του με την επισκευή υπόβασης συνθετικού χλοοτάπητα, ανακατασκευή περίφραξης και κατασκευή βοηθητικών χώρων.

 • Προμήθεια ελαστικοσυνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Τ.Κ Νομίων Δ.Ε Μονεμβασίας
  Προϋπολογισμός
  : 118.080 €.

 • Προμήθεια και τοποθέτηση κερκίδας γηπέδου στη ΔΕ Μονεμβασίας
  Προϋπολογισμός
  : 24.000 €.

 • Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου Μονεμβασίας
  Προϋπολογισμός
  : 191.000 €.

Υπεγράφη την Τετάρτη 05.04.2023 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μονεμβασίας, για τη υλοποίηση του έργου «Επισκευή υπόβασης συνθετικού χλοοτάπητα, ανακατασκευή περίφραξης και κατασκευή βοηθητικών χώρων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής της Τ.Κ. Νομίων του Δήμου Μονεμβασίας» προϋπολογισμού 191.000,00  ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Την προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας  και ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης  παρουσία των Αντιπεριφερειάρχων Π.Ε. Λακωνίας και  στελεχών της Περιφέρειας.

Το έργο αφορά στην επισκευή του συνθετικού χλοοτάπητα, την ανακατασκευή της περίφραξης και την κατασκευή βοηθητικών χώρων στο γήπεδο ποδοσφαίρου του οικισμού Αγίας Παρασκευής της ΤΚ Νομίων του Δήμου Μονεμβασίας, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο χρήσης αυτού.

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου αποτελεί μέρος του ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου μας και αποδεικνύει τη στόχευση και την ετοιμότητά μας για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών προς όφελος των δημοτών και των αθλητικών σωματείων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Δείτε επίσης