Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης

Στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης έχουν γίνει μια σειρά από εργασίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της τοπικής κοινωνίας. Έτσι και πιο συγκεκριμένα έχει τοποθετηθεί νεός συνθετικός χλοοτάπητα τρίτης γενιάς με αντικραδασμικό τάπητα, πυλώνες φωτισμού με νέο φωτισμό και μεταλλική κερκίδα για την εξυπηρέτηση των θεατών.

 • Αντικατάσταση ελαστικού χλοοτάπητα
  Προϋπολογισμός
  :  186.000 €. (168.000 Περιφέρεια Πελοποννήσου και 18.000 Δήμος Μονεμβασίας)

 • Προμήθεια-τοποθέτηση κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου
  Νεάπολης
  Προϋπολογισμός
  :  59.340 €.

 • Προμήθεια και τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού και πίλαρ στο Γήπεδο Νεάπολης
  Προϋπολογισμός
  :  20.800 €.

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεάπολης με συνθετικό χλοοτάπητα τρίτης γενιάς και αντικραδασμικό τάπητα.

Ένα σύντομο ιστορικό του έργου έχει ως εξής:
Η διαδικασία παραγωγής του ξεκίνησε αρκετά ενωρίτερα μετά από αιτήματα του Δήμου προς την Π.Ε. Λακωνίας.

Ο Δήμος απέστειλε τη μελέτη του έργου το 2018. Στις 18/1/2019 υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της Π.Ε. Λακωνίας προϋπολογισμού 168.000€ με συμμετοχή του Δήμου κατά 18.000€. Κύριος του έργου είναι ο Δήμος Μονεμβασίας και Φορέας Υλοποίησης η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Η δημοπράτηση του έργου έγινε στις 26/8/2019 από την Π.Ε. Λακωνίας, ακολούθησε η υπογραφή της σύμβασης στις 8/10/2020 και η υλοποίηση του έργου περατώθηκε πρόσφατα.

Ευχαριστούμε την Π.Ε. Λακωνίας για την καλή συνεργασία που υπήρξε για την παραγωγή του έργου που θα βοηθήσει τα μέγιστα τις ομάδες της περιοχής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Δείτε επίσης